Ons onderhoudsprogramma

Een manegebodem is niets anders dan elk ander product wat u aankoopt; hoe vaker u deze gebruikt, hoe sneller het slijt. Een servicebeurt kan afhankelijk van het gebruik om de drie, zes of twaalf maanden nodig zijn. Straathof Manegebodems verzorgt ook het onderhoud aan manegebodems.

Onderhoudsgids

Bekijk hier onze Onderhoudsgids!

Indien u interesse heeft in ons onderhoudsprogramma, neem dan telefonisch contact met ons op om de situatie van uw bodem te bespreken. Dan komen we bij u langs voor een servicebeurt waarbij we uw bodem uitvlakken, losmaken en waar nodig renoveren.

Onderhoud

Eb- en vloedbodems staan bekend om hun lange levensduur. Wilt u hier echter maximaal van profiteren dan is goed onderhoud en beheer noodzakelijk. Wij hebben alle machines en materialen in huis om uw rijbak te onderhouden of te renoveren.

Ons advies

  1. Bodems verminderen in kwaliteit door mestinvloeden en vallende bladeren en takken. Wij raden u daarom aan om direct na het rijden en/of trainen de mest uit de rijbak te verwijderen en de hoeveelheid plantenresten in uw rijbak  te beperken.
  2. Als u de bodem regelmatig vlakt met een manege-bodemvlakker is de bewerkingsduur korter en blijft uw bodem beter in conditie, wacht hier dus niet te lang mee.
  3. Het vlakken van een manegebodem vereist een losse toplaag. Vooral bij intensief bereden manegebodems is het dus belangrijk om deze regelmatig los te maken.

Impressie

Geïntresseerd in onze services?

neem contact met ons op!

Contact  

Onderhoud